Tarih: 09.06.2023 14:51

'Hep Urfa'da olacağım'

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı Meclis kürsüsünde yaptığı yemin töreninin ardından soluğu memleketinde aldı. 

5.sıradan Milletvekili seçilerek TBMM'ye adım atan Yazmacı, kente döndükten sonra ilk ziyaretini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına yaptı. Burada Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Yazmacı, iletilen bazı sorunları ve talepleri not aldı. 

Kentten kopmayacağını Urfalılarla iç içe olmaya devam edeceğini vurgulayan Yazmacı, şu değerlendirmeyi yaptı:. 

“Öncelikle Şanlıurfa’ya gelir gelmez İl Başkanlığımızı ziyaret etmek benim için asli bir görevdi çünkü bizler bu teşkilatın birer parçasıyız. Seçim süreci boyunca birlikte çalıştığımız İl Teşkilatımız, Gençlik Kolları, Kadın Kollarımızla birlikte uzun bir mücadele verdik. Bu seçim sonuçlarında herkesin büyük emekleri var bu nedenle herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Dolayısıyla bugün Ana Kadememizi, Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımızı ziyaret etmek istedim. Hem teşekkür hem de kısa bir süre istişarede bulunduk. Onurluyuz bundan sonra meclis çalışmalarımızın arta kalan zamanlarında bu sürece girdiğimde de ifade ettiğim gibi hep Şanlıurfa’da olacağım. Bugün bunun startını verdik. Hafta sonuna kadar Urfa’da olacağım. Urfalı hemşerilerimizi ziyaret edeceğiz yine onlarla hemhal olacağız. Sorunlarını dinleyeceğiz ve teşekkürlerimizi ileteceğiz. Başta İl Başkanımız ve yönetimi olmak üzere Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanımıza ve yönetimine emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” 

Vekil Yazmacı daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Nihat Fıratkan ve Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir'i ziyaret etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —