Tarih: 17.06.2023 14:37

Hayırsever destek oldu, Hastane FTM'ye kavuştu

Facebook Twitter Linked-in

Açılışta konuşan Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Hayırsever iş insanı Ahmet Açılan'a yaptırdığı Fizik Tedavi Merkezi ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz ise Ahmet Açılan’ın Birecik Devlet Hastanesine vermiş olduğu katkıları çok anlamlı bulduklarını dile getirdi.

Ahmet Açılan, açılış töreninde duygularını şöyle özetledi: ''Birecik Devlet Hastanemizde Merhum Annem Hacı İsmet ve Merhum Hacı Halil Açılan adına Fizik Tedavi merkezi yaptık ilçemiz için ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun gücümüz yettikçe her zaman Devletimize ve Milletimize hizmet etmek için çalışmalarımız devam edecektir. Daha öncede Yine Birecik Devlet Hastanemizde yeni doğan ünitesi yaptırmıştık bugün yine rabbim bize nasip etti İlçemiz için fizik tedavi merkezi yaptık. Birecik ilçemiz için ilimiz için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun'' 

Hayırsever iş insanı Ahmet Açılan'a Birecik Devlet Hastanesine yönelik katkılardan dolayı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan adına Birecik Kaymakamı Kadir Duman, İl Sağlık Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz ve Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Müslüm Şahin tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi .




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —