Tarih: 08.06.2023 16:11

''Hayatımı adamıştım onlara, ölüme terk ettiler beni'

Facebook Twitter Linked-in

82 yaşındaki Bahri amca vefasızlığın çilesini yaşıyor. Bu güne kadar evlenmeyip hayatını yeğenlerine adayan Bahri Yıldız hayat hikayesini anlatırken derin bir iç geçirip gözyaşlarına boğuldu.

Buruk sözlerle cümlelerine başlayan Bahri Amca, “82 yaşındayım ve hiç evlenmedim. Tek başıma 7 tane yetim büyütüp sıramı onlara verdim. Kendi paramla hepsini tek başıma evlendirdim. Şimdi de hepsi bana sırt çevirip halimi hatırımı bile sormuyorlar” dedi.

Merkez Haliliye ilçesine bağlı Devteşti mahallesinde amcası oğlunun yanında kaldığını söyleyen Bahri amca, “Bekar olduğum için devletten herhangi bir yardım alamıyorum. Herhangi bir gelirim yok. Dolayısıyla tespih satarak kazandığım kaç kuruş ile geçinmeye çalışıyorum. Yeğenlerim bir kere olsun bile bana bir telefon açıp da ‘Nasılsın dayı, aç mısın, tok musun, paran, yatacak yerin var mı?’ demediler” ifadelerini kullandı.

Bahri Amcayı yakından tanıyan komşuları ise, ”Bahri amcamız kimi kimsesi olmayan garibanın biri. Herhangi bir geliri olmadığı gibi bakıma ve yardıma muhtaç. İlgili belediyemizin ve devlet kurumlarımızın bu amcamıza yardım eli uzatması lazım.” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —