Tarih: 20.06.2023 12:38

Haliliyelilerden Canpolat'a havuz teşekkürü

Facebook Twitter Linked-in

Haliliye Belediyesi bünyesindeki yüzme havuzları ile çocuklar yüzme öğreniyor. Kültür ve sosyal işleri müdürlüğü bünyesinde hizmet veren yaz spor okulları çerçevesinde açılan yüzme kursları, okulların tatil edilmesiyle yoğun ilgi görürken Devteyşti Mahallesinde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ve Süleymaniye Mahallesindeki Aliya İzzet Begoviç Spor Kompleksinde başlayan yüzme kursuna katılan kurslar çocuklar, profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme öğreniyor. Yüzme hocaları eşliğinde havaların ısındığı bugünlerde havuzun keyfini çıkaran çocukların yanı sıra bu hizmetinden ötürü bölge sakinleri ise Canpolat’a teşekkür ettiler.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇOK MUTLU OLDUK

Konuya ilişkin bölge sakinlerinden Hakkı Cengiz, “Canpolat’ın bu hizmetinden ötürü özellikle çocuklarımız için çok mutlu olduk. Yaz için oldukça güzel bir hizmet. Bir vatandaş olarak kendisine çok teşekkür ederiz. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

KENDİSİNE BURADAN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Bir diğer bölge sakinlerinden Aydın Polat, “Bu çok güzel bir hizmet olmakla birlikte eğitim alanında da bölgemize katkı sağlarsa daha çok mutlu oluruz. Kendisine buradan çok teşekkür ederiz. Bunun yanı sıra benim çocuğumda var. Kendisine de bu yüzme havuzuna göndermeyi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ GÖREVE GELDİĞİ İLK GÜNDEN BUGÜNE KADAR HER ZAMAN BİZLERİN YANINDA

Bugüne denk mahallerinde de yapılan hizmetlerden dolayı Canpolat’a teşekkürlerini ileten Ahmet Kızıl,” Sağ olsun Başkanımız göreve geldiği ilk günden bugüne kadar her zaman bizlerin yanında. Mahallemizde bozuk yollar yapılıyor, kaldırımlar yenileniyor ve diğer hizmetlerde aksamadan devam ediyor. Bununla birlikte çocuklarımız için yaz boyu oldukça keyifle eğlenecekleri yüzme havuzları da yaptı. Tüm bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş beyan etti.

SAYENİZDE MAHALLEMİZDE YÜZME HAVUZUMUZ OLDU

11 yaşındaki Halil de; "Başkanım sayenizde mahallemizde yüzme havuzumuz oldu. Başkanım sizi çok seviyoruz" ifadelerinde bulunarak Başkan Canpolat'a teşekkür etti.
Son olarak Fevzi Yavuz da, “Bu hizmetinden dolayı kendisine teşekkür etmek lazım” sözlerini kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —