Tarih: 07.04.2024 13:58

Haliliye Ramazan'ı dolu dolu geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

Haliliye Belediyesi geçmiş Ramazanlarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da birçok etkinliği vatandaşlarla buluşturdu. Sosyal yardımlardan, kültürel aktivitelere kadar Ramazan ayının tüm güzelliklerini yaşatan Haliliye Belediyesi, vatandaşların takdirini topladı. 
Yaptığı kültür sanat etkinlikleri ile vatandaşların beğenisini kazanan Haliliye Belediyesi, Ramazan ayında bu yıl da adından söz ettirdi. 
Haliliye Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinliklerinden dolayı vatandaşlar, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. 
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ UNUTULMADI
Haliliye Belediyesi kültürel faaliyetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleri çerçevesinde de ilçede yaşayan ve ekonomik durumları iyi olmayan vatandaşları da unutmadı. Gıda kolisi hazırlayan Haliliye Belediyesi, belediyenin kendi bütçesinden hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin teslimi için vatandaşların kapısını çaldı.
 

RAMAZAN AYI DOLU DOLU GEÇTİ
Ramazan etkinlikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan belediye başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşlara Ramazan ayının maneviyatını yansıtmak için etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade etti. 
Canpolat, " Tüm halkımıza gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —