Tarih: 02.04.2024 14:04

‘Gümbür gümbür’ geliyoruz demişti: Beyazgül’den ilk açıklama

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimde yarışın en çekişmeli geçmesi beklenen ve sonucu merakla beklenen kentlerden biri olan Urfa’da resmi olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi'nin adayı Kasım Gülpınar yüzde 38,10 ve AK Parti'nin adayı Zeynel Abidin Beyazgül yüzde 34,25 oy topladı.
Söz konusu bununla ilgili seçimi kaybeden ve iki gündür sessizliğini koruyan Zeynel Abidin Beyazgül seçim sonrası ilk defa bir açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi:
"31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde milletimizin iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Seçim sonuçlarının Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçim kampanyası boyunca Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ ve milletvekillerimiz başta olmak üzere canla başla gayret eden tüm dava arkadaşlarıma, teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Şanlıurfamız’a beş yıl hizmet etme şerefini bana veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve halkımıza bir defa daha teşekkür ediyorum. Seçim sonucunda seçilen belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum."
Öte yandan 31 Mart yerel seçim gününde sandıkların açılmaya başlandığı andan itibaren oldukça iddialı bir çıkış yaparak Urfa’da gümbür gümbür geleceklerini söyleyen Zeynel Abidin Beyazgül şu mesajı paylaşmıştı:
AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezimize ve sistemlerimize gelen çok olumlu resmi veriler var. #Şanlıurfa genelinde öndeyiz.
Müjdelerimizi paylaşmak için biz de sabırsızlanıyoruz. Tüm parti teşkilatı olarak şu an yapmamız gereken sandıklarımıza, oylarımıza ve tutanaklarımıza sahip çıkmak. Son ana kadar bu emanetimizi korumak gerekiyor.
#Şanlıurfa'da gümbür gümbür yeniden geliyoruz inşallah.

MEHMET SALİH ŞANSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —