Tarih: 19.02.2024 12:53

Gülpınar'a örtülü destek

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Şanlıurfa'da Mahmut Tanal'ı Büyükşehir Belediye Başkan adayı göstermesi bekleniyordu. Ancak CHP sürpriz biçimde kimsenin pek tanımadığı Mustafa Koyuncu'yu aday gösterdi. 

 

Bu durum sosyal medyada çeşitli yorumları beraberinde getirdi. 'CHP, Yeniden Refah adayı Mehmet Kasım Gülpınar'a örtülü destek veriyor' yorumları yapıldı.

 

TANAL YALANLADI

 

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Büyükşehir'de Mehmet Kasım Gülpınar'ı destekleyecekleri yönündeki haberleri sosyal medya hesabından yalanladı.

 

SOSYAL DEMOKRATLAR BU İŞE NE DER?

 

İşte yapılan yorumlardan bazıları:

 

İbrahim Halil Okuyan: Urfalıların öyle bir yönü vardır. Haksızlığa, Hesaba alınmamaya patlarlar. Geçmişte de yapmışlardı. Yeni "CEKETİMİ KOYSAM KAZANIRIM" misali.

 

Ferhat Ertürk: Seçimden aylar öncesinden bomba gibi bir adayımız var Büyükşehir’i alacağız, seçime yakın aday çıkarmıyoruz, bugün aday çıkarıyorlar! Adaya saygı duyuyoruz ama adayı kendilerinden başka kimse tanımıyor! AK Parti'nin 22 yıldır iktidar olmasının tek sebebi çok net CHP’dir..

 

Ferhat Özer: Başka parti adaylarını destekleyecek. Nihayetinde 80'li yıllarda olduğu gibi CHP beni şimdi de şaşırtmadı. Sosyal Demokratlar ne der bu işe.

 

TANAL CESARET EDEMEDİ

 

Erkan Aydınlık: CHP Şanlıurfa’da geçen yerel seçimde lokomotif görevi üstlenip yerelde tüm muhalif partileri bir araya getirip kent uzlaşısını sağlayıp ortak aday belirlerken ŞBBB olmak hayaliyle Urfa’ya atanan Mahmut Tanal niye cesaret etmediniz. Urfa sevdanıza, sözünüze ne oldu?

 

Mahmut Tanrıkulu: CHP Urfa’da güçlü bir aday çıkararak muhalefet oylarını bölmek ve iktidarın ekmeğine yağ sürmek istemedi.

 

Esat Gülel: İmamoğlu da aday olduğu zaman kimse tanımıyordu. İlk önce şunu belirtmeliyim iş adamı mühendis bir çok eseri olan bir arkadaşımız ayrıca hırsız değil. Şanlıurfa'nın böyle temiz bir başkana ihtiyacı var, çalmayacak vizyonu olan bir insan Allah yolunu açık etsin.

 

Birbay Berkay: Gizli anlaşma olmasın? Siz Kasım Gülpınar ve YRP'sini basite alıyorsunuz. Örtülü destek var nokta.

BARAJ GAZETESİ


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —