Tarih: 29.07.2023 10:11

GKN Kargo ile sponsorluk anlaşması

Facebook Twitter Linked-in

Geçen sezon play off şampiyonu olarak Trendyol 1. Lige yükselen Şanlıurfaspor, GKN Kargo ile sponsorluk anlaşması yaptı. 

 

Hazırlanan sözleşmeyle, Sarı-yeşilli takımın 2023-2024 sezonunda yurt içi ve Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçlarında formasının iki kolunda GKN Kargo logosu yer alacak. 

 

GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, spora ve sporcuya destek olmak adına bu adımı attıklarını belirterek, ''Şanlıurfa benim için doğduğum ve büyüdüğüm şehir. Bu yüzden memleketim olan ve benim için her zaman özel bir yeri olan Şanlıurfa'nın futbol takımına destek olmak boynumun borcudur' dedi. 

 

Sponsorluk anlaşmasının imzalanması törenine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve takım yöneticileri katıldı.

 

İmza töreninden sonra Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol , GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek'e üzerine isminin yazılı olduğu 63 nolu formayı armağan etti.

 

2023-2024 sezonunda GKN Kargo'nun sponsor olarak Şanlıurfaspor'a yaklaşık 5 milyon liralık destekte  bulunacağı belirtiliyor. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —