Tarih: 17.05.2024 11:30

Gerginlik tatlıya bağlandı

Facebook Twitter Linked-in

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'a sponsorluk yapan ve bu sezon Şanlıurfaspor'un da sponsoru olan GKN Kargo'nun mahkeme kararıyla iflasına karar verilmişti. 

 

Sponsorluk anlaşmasından dolayı Adanaspor'a 2 milyon lira ödenirken,  Şanlıurfaspor Kulübünün 5 milyon lirası ödenmemişti. 

 

Bu duruma sinirlenen Şanlurfaspor Kulüp Başkanı Haçim İzol şirket sahibi Urfalı işadamı gökhan akyürek'e TV programında sert sözlerle yüklenmişti. 

 

Araya girenlerin yardımıyla taraflar arasındaki gerginlik sona erdi. 

 

Gökhan Akyürek sosyal medya hesabından her iki taraf olarak hatalardan döndüklerini belirterek, ‹Maksadı, haddi aşan cümlelerin olduysa sevgili başkanımızdan ve değerli ailesinden özür dilerim, saygılarımla› ifadelerini paylaştı. 

 

Kulüp Başkanı Haçım İzol ise Gökhan Akyürek’in kendisini arayarak helallik istediğini ifade etti.

 

İzol, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

 

“Geçtiğimiz günlerde TV’de katıldığım ortak yayın sonrası, kendisinin de katıldığı TV programından sonra kendi sosyal medya hesaplarından özür mesajı yayınlayan Gökhan Akyürek kardeşim kendine yakışanı yapmış, sözlerinin maksadını aştığını da bizzat ifade etmiş, akabinde telefon açarak helallik istemiştir.

 

Bu anlamda genç kardeşimizin gözlerinden öpüyor ortak canlı yayında kullandığım hakaret içerikli sözlerden dolayı tüm Akyürek ailesinden helallik diliyorum.

 

Ayrıca kendisi bizzat ‹En kısa sürede Şanlıurfa’ya gelerek kamuoyu önünde ödememi yapacağım› dedi. Saygılarımla tüm kamuoyuna duyurulur”

BARAJ GAZETESİ


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —