Tarih: 30.05.2023 10:02

Geç gelen 64 numaralı otobüsler zamandan çalıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Urfa’da özellikle 64 numaralı halk otobüslerini kullanan vatandaşlar gün içeresinde otobüsleri çok fazla beklediklerini ve özellikle sabah saatlerinde durakta bekleyenler işe geç kaldıklarını ifade ettiler. Durakta bekledikleri sürenin uzamasının zamanlarından çalındığı belirten vatandaşlar, bu duruma bir çare bulunması gerektiğini savunurken durağa gelen bu hatta ait otobüslerin ise bazen durakta hiç beklemeden gittiklerini belirttiler. 
SANKİ OTOBÜS GELMEMEK İÇİN BİZİ BEKLİYOR
Bu hat üzerinden her sabah işe gidip geldiğini söyleyen Ahmet Şimşek yaklaşık neredeyse yarım saat otobüs beklediğini ifade ederek, “Bir yerden bir yere gideceğimiz zaman otobüs ile gidiyoruz. O kadar çok bekliyoruz ki sanki otobüs gelmemek için bizi bekliyor. 30-45 dakika otobüs bekliyoruz. Gün içerisinde seferlerin artmasını istiyoruz” dedi. 
DURAKTA UZUN SÜRE BEKLİYORUZ
64 numaralı otobüslerin artık çok geç gelmeye başladığını söyleyen bir diğer vatandaşlardan Remzi Kaya’da, “Sürekli durakta uzun süre bekliyoruz. Bazen de çok dolu olduğu için otobüsler bizi almadan geçip gidiyorlar. Ben bu durumdan memnun değil, şikayetçiyim. Artık ben yakın mesafelere otobüs binmek yerine yürümeyi tercih ediyorum. Bu durumdan hiç memnun değilim” sözlerini kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —