Tarih: 24.02.2024 13:14

Galatasaray - Fenerbahçe karşı karşıya: Şanlıurfa Süper Kupa finaline hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

 Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçı için kentte hazırlıklar başlarken Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Süper Kupa finali için hazırlıklara başlandığını duyurdu
Vali Şıldak, yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanması kararından büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, "Türkiye Futbol Federasyonu, Şanlıurfa için çok büyük bir moral olan, heyecan uyandıran, şehirde herkesin coşkuyla karşıladığı bir haberi paylaştı. Süper Kupa finali iki güzide takımımız arasında 7 Nisan Pazar günü oynanacak. Kupayla ilgili hazırlıklara şimdiden başladık. 11 Nisan Stadyumu'muzun kısa bir süre önce tribünleri yenilenmişti. 26 bin seyirci ve 5 bin 500 araçlık otopark kapasitesiyle FIFA standartlarını taşıyan her tür futbol organizasyonu için hazır bir alan. O tarihe kadar ihtiyaç duyulan bazı bakım, onarım çalışmalarını da hızlıca gerçekleştireceğiz” dedi.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı için şehirdeki hava trafiğini rahatlatmak amacıyla ek uçak seferlerinin görüşmelerini başlattıklarını açıklayan Vali Şıldak, futbolseverlerin rahatça maça ulaşabilmesi için yapılan bu çalışmanın, büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak olan Şanlıurfa'nın altyapısını güçlendirmeye yönelik olduğunu belirtti.

FETHİ YAVUZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —