Tarih: 21.08.2023 13:33

'Fikstür avantajı bizden yana'

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir,  trendyol 1. Ligin ilk 2 haftasında üst üste alınan galibiyetlerin takıma önemli bir moral olduğunu belirterek, bunun devamını getireceklerini söyledi. 

 

Fikstür avantajına dikkat çeken Yükselir,  'İlk iki haftada hedeflediğimiz neticeleri aldık, bunun devamını getirmek zorundayız. Şampiyon adayı takımlarla ilk yarının sonlarında karşılaşacağız. Bu bizim için avantaj bu avantajı iyi değerlendirmek istiyoruz' dedi.

 

YABANCILARIN BİRAZ ZAMANA İHTİYACI VAR

 

Bazı oyuncuların beklentilerin altında bir performans gösterdiğini anlatan Yükselir, şu değerlendirmeyi yaptı:

 

''Ligin henüz başındayız, hiç bir takım yüzde yüz hazır değil. Bizim de eksiklerimiz var. Takıma yeni katılan oyuncularımız için özel antrenman programı uyguluyoruz. Özellikle Uruguaylı fovet Ardaız ve Ganalı orta saha oyuncumuz Godfred Donsah'tan çok umutluyum. Donsah saha önce İtalya Seri A tecrübesi yaşamış bir oyuncu.Kilo olarak biraz fazlası var.  Sıkı çalışmalarla istenilen forma ulaşacaklardır.

 

TRANSFERDE İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ

 

Biliyorsunuz 27 Eylül Pazar akşamı deplasmanda Boluspor'la karşılaşacağız,  3 Eylül'de ise Erzurumspor'u konuk edeceğiz. Sonrasında milli ara olacak.  Bu arayı fırsata çevirmeye çalışacağız. Transfer için 15 Eylül'e kadar zamanımız var, bu sürede takımdan giden de olabilir takıma yeni gelen de olabilir.  Acale karar verip hata yapmak istemiyoruz. Teknik ekiple birlikte ince eleyip sık dokuyoruz. 

 

PASSOLİG SORUNU BU HAFTA ÇÖZÜLÜYOR

 

İlk haftada yaşanan Passolig sorunu bu hafta içinde çözülecektir. Teknik anlamda gerekli çalışmalar yapılıyor.  Bu güne kadar Passolig kartı almayanların internet ortamında işlemlerini yapmalarını istiyoruz. Aynı zamanda kombineler de Passolig'e yüklenebilecektir. Kart başvurusunu tamamlayıp, ödemeyi gerçekleştirdikten sonra TC Kimlik numarasıyla maç bileti almak mümkün. Kartı henüz eline ulaşmayanlar akıllı telefonlarına yükleyecekları Passo Mobil uygulaması ile stada girebilecektir.  Erzurum maçı için taraftarlarımızı passolig almaya davet ediyoruz.''

 

Kombine biletler için 2 bin 500 ile 1500 lira arasında değişen fiyatlar belirlendi. Erzurum maçında da Maraton bilet fiyatının 50 liraya düşürülmesi bekleniyor. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —