Tarih: 17.05.2024 13:47

Faruk Çelik'in oğlu o takım için başkan adayı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek  sezon 3.ligde yer alacak olan Bursaspor 19-26 Mayıs’ta Olağan Genel Kurul’unu gerçekleştirileceği açıklandı. Urfalıların damadı Enes Çelik'ten başka Bursaspor'a başkan adayı çıkmadı.
Şanlıurfalı bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu'nun kızı Ezgi Büyükhatipoğlu ile evli olan Enes Çelik, Bursaspor Kulüp Başkanlığına adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:"Değerli Bursaspor Camiası 19-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan kongrede yaptığım istişareler sonucu Bursaspor Kulübü Başkanlığı'na aday olma kararı aldım.
Ait oldugumuz yere, vakit kaybetmeden dönmeyi amaçladığımız bu yolda, idari, mali ve sportif yönden hata yapma lüksümüzün olmadığının farkındayız. 16 Mayıs Perşembe günü,  yönetim, icra ve hukuk kurullarımızın da son şeklini almasıyla, planladığımız projeleri kamuoyu ile paylaşmayı düşünüyoruz. Kararımızın camiamıza hayırlı olmasını diliyor, birlik ve beraberlik içinde güzel günler görmek temennisiyle saygılar sunuyorum."
Enes Çelik’in yönetim listesinde yer alan isimler şu şekilde ...
Emir Çokçağlayan, Mesut Günal, Oğuzhan Kutlucan, Muhammet Danışman, Harun Yıldırım, Coşkun Özgel, Murat Hatipoğlu, Coşkun Yavuz. Yedek listesi: Faruk Bakgör, Latif Albayrak, Ali Ağır, Fatih Pulat, Ömer Keskin, Erdinç Doğan, Bilal Akmar, Tolga Kayaer

BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —