Tarih: 15.05.2024 14:45

Eyyübiyeli Gençler Sınav Öncesi Son Hazırlıklarını Yapıyor

Facebook Twitter Linked-in

Eyyübiye Belediyesi’nin ilçede yaşayan gençlerin üniversite sınavlarına hazırlanması için kurduğu ve tamamen ücretsiz eğitim olanaklarının sunulduğu Eyyüpkent Sınav Hazırlık Merkezi’nde, sınava sayılı günler kala sessiz bir heyecan yaşanıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un üzerinde özenle durduğu ve bugüne kadar binlerce gencin üniversite hayallerine kavuşmasına destek sunan eğitim hizmetlerinden biri olan Eyyüpkent Sınav Hazırlık Merkezi’ne devam eden gençler, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi son hazırlıklarını yapıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin desteğiyle uzman öğretmenler nezaretinde sınavlara hazırlanan gençler, sınav öncesi son haftaları sürekli soru çözerek ve deneme sınavlarına katılarak geçiriyor.

Sınavlara hazırlanmak için oldukça verimli bir ortamın sunulduğu Eyyüpkent Sınav Hazırlık Merkezi’ndeki salonları dolduran öğrenciler, sessiz bir heyecan yaşamaya devam ederken, rehber öğretmenler ve sınav merkezi yöneticileri de öğrencilerin sınav stresini yenmeleri için gerekli tüm desteği veriyor.

Eyyübiye Belediyesi’nin sağladığı destekler sayesinde özel dershane kalitesinde bir eğitim imkânına kavuştuklarını ve bunu çok iyi değerlendirmek istediklerini belirten gençler, Başkan Mehmet Kuş’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

2019-2024 yılları arasında bütçesinin yüzde 60’ına yakınını, sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı olan ilçe gençliğinin eğitimini desteklemek amacıyla yapılan yatırım ve hizmetlere ayıran Eyyübiye Belediyesi, bu amaca yönelik Eyyüpkent ve Eyüpnebi Sınav Hazırlık Merkezleriyle birlikte Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni hizmete sunmuştu. Dört eğitim otağının da yapımını tamamlayan Eyyübiye Belediyesi, önümüzdeki dönemde ilçenin farklı mahallelerinde çok sayıda eğitim yatırımı yapmayı planlıyor.

HABER MERKEZİ
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —