Tarih: 30.08.2023 11:33

Eski dostlar Şanlı takımda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor, Erzurumspor'la önümüzdeki Pazar kendi evinde oynayacağı Trendyol 1. Lig 4. hafta karşılaşması için hazırlıklarına dün başladı. 

 

Aşırı sıcak havadan dolayı GAP Vadisi tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana Kocaelispor'dan transfer edilen Portekizli stoper Diogo Coelho Aleksis Özçakmak da katıldı. 

 

'MAHCUP ETME BENİ DİOGO'

 

Kendisini Sarı yeşilli yapan sözleşmeye imza attıktan sonra Urfa'yı gezme fırsatı bulan Diogo Aleksis Özçakmak, antrenman sırasında transferine aracılık eden Semih Karadeniz'le birlikte objektiflere poz verdi. Semih Karadeniz'ın Diogo'yla sıkı bir diyalog yaşadığı ve ideal kadroya girmek adına çok çalışması gerektiğini anlatmaya çalıştığı dikkatlerden kaçmadı. 

 

Semih bir yandan Diogo'nun takımına uyum sağlamasına, diğer yandan Türkçe'sini geliştirmeye yardımcı olacak. 

 

Bonservisi çıkan Diogo Coelho Aleksis Özçakmak'ın Erzurumspor maçında oynayıp oynamayacağına Teknik Direktörlük görevini geçici olarak üstlenen Efe İnanç karar verecek, antrenmanlardaki performansı bunda belirleyici olacak. 

 

Semih Karadeniz ile Diogo Coelho Aleksis Özçakmak, 2021-2022 sezonunda 1. Ligde birlikte Kocaelispor'un başarısı için ter dökmüştü.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —