Tarih: 03.06.2024 13:16

Dürüstlük kim siz kim!

Facebook Twitter Linked-in

Yasa dışı bahis iddialarıyla gündeme gelen, bir süre önce bazı oyuncuları ifade için Savcılığa çağrılan,  medyaya yansıyan iddialardan dolayı TFF Etik Kurulu'na sevk edilen Tuzlaspor Kulübü,  Şanlıurfaspor Kulübüne dün şok bir suçlamada bulunmuştu. 

 

Ulusal Kulüp Lisans belgesini almak adına Sarı yeşilli yöneticilerin evrakta sahtecilik yaptığı, TFF'nin kulüplere uyguladığı Mali kriterlerle ilgili talimatının 48. maddesine aykırı hareket ettikleri öne sürülmüştü. 

 

TFF'ye bu konuda başvurulduğunu duyuran Tuzlaspor Kulübüne Şanlıurfaspor'dan çok sert bir yanıt gelmiş, söz konusu iddialar yalanlanmıştı. 

 

ADALETTEN BAHSEDEREK GÜLDÜRDÜLER BİZİ!

 

Tuzlaspor'un bu suçlamasına Şanlı camiadan tepkiler devam ediyor. Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu bu suçlamayı sosyal medyada yorumlarken,  ''Dürüstlük ve adaletten bahseden Tuzlaspor, Türkiye’deki tüm sporseverleri güldürmüştür.'' denildi. 

 

KİM BU JENERATÖR İHBARCISI?

 

Şanlıurfaspor eski Futbol Direktörü Mehmet Giray Küçük ise; 'Bir şey çıkmaz da diyelim ki birşey çıktı ve jeneratörün etkisi olacak, o jeneratör kulüp tesislerinin içinde. O halde çıksın bu jeneratör ihbarcısı . Kaldı ki yıllardır o kulüpteydim jeneratörün nerde olduğunu bilmem. Çok ilginç . Birşey çıkarsa o jeneratör ihbarcısı kulüpteki çimler ağaçlar değildir herhalde' ifadelerini kullandı. 

BARAJ GAZETESİ


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —