Tarih: 29.08.2023 15:35

Diogo transferi soru işaretleri yarattı

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor son olarak geçen sezonu Kocaelispor'da geçiren Portekiz asıllı Diogo Aleksis Özçakmak'ı kadrosuna katmıştı. 

 

Bu transferin perde arkası Kocaeli medyasına yansıdı. Nokta'dan Erdem Övüç'ün haberine göre, Kocaelispor'da düşünülmeyen oyuncunun Urfa'ya gelmesi için sarı yeşilli takımın sağ kanat oyuncusu Semih Karadeniz aracılık etti.

 

KAMPTA SAĞ AYAK ADALESİNDEN SAKATLIK GEÇİRDİ

 

Erdem Övüç'ün bu konudaki haberi şöyle:

 

''Önceki sezon önce Portekiz 2. Lig takımı Vilafranquense’den transfer edilen Diogo Aleksis Özçakmak, Kocaelispor forması ile hem küme düşme üzüntüsü hem de şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki farklı duyguyu iki sezon içinde yaşayan futbolcu bu sezon öncesindeki Afyon kampında sağ ayak alt adalesinden sakatlanmış ve 3 hafta ayrı kalmıştı.

 

KİMSEYE DERDİNİ ANLATAMADI

 

Kampta iyi bir görüntü veren ve antrenmanlardaki isteği ile dikkat çeken futbolcunun lisans vizesi yapılmadı ve Diogo bir anda takımdan kopuk bir görüntü içinde yer aldı. Yaşadıklarını içine atan, sakin ve beyefendi kişiliği ile derdini paylaşamayan futbolcu ile yollar geçtiğimiz hafta arasında resmen ayrıldı ve sezon sonuna kadar Kocaelispor ile sözleşmesi bulunan futbolcuya teşekkür edildi.  Diogo ile yaptığımız görüşmede futbolcun canının çok sıkkın olduğunu, doğru düzgün bir şans verilmeden takımdan ayrılması sonrasında büyük bir üzüntü duyduğunu dile getirdi. Diogo ayrıca Kocaelispor şehrini ve taraftarını çok sevdiğini, buraya çok alıştığını ve kendisine daha ağır gelenin ise şehirden ayrılmak olduğunu dile getirdi. 

 

SEMİH KARADENİZ “KEFİL” OLDU

 

Türkiye’den ayrılmaya ve ülkesine dönmeye karar verdiğini belirten futbolcu için çok sürpriz bir takım çıktı. Geride bıraktığımız sezon 2. Lig’den 1. Lig’e yükselen Astor Enerji Şanlıurfaspor, futbolcu ile temasa geçti ve her konuda anlaşma sağlanan Diogo resmi imza attı. Peki, başarılı savunmacıyı Şanlıurfaspor’a götüren olay neydi? futbolcularından Semih Karadeniz, Diogo’nun durumunu sordu. Diogo, Semih’e Türkiye’den

 

Kocaelispor ile yollarını ayırdığını Kocaeli basınından takip eden yeşil siyahlıların eski ayrılmak istediğini söyledi, Semih ise acele etmemesi gerektiğini, yönetim ve teknik direktör ile kendisi için görüşeceğini belirtti. Semih, Diogo’nun Şanlıurfa ekibinde rahat bir şekilde oynayabileceğini, kendisine kefil olduğunu ifade etti.  Aradan geçen 24 saatin ardından Semih Karadeniz’in de referansı ile Diogo ile Şanlıurfaspor’un yolları kesişti.

 

MENEJER TUZAĞI İDDİASI 

 

Bu arada Portekizi oyuncunun Kocaelispor tarafından gözden çıkarılması kafalarda soru işaretleri yarattı.  bir taraftar, ''Urfaspora resmen menajer kazığı olmuş. Yeni kurulan kocaelispor kadrosuna alınmayıp lisansını bile çıkarmadılar bunun.'' yorumunu yaptı. ''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —