Tarih: 05.06.2023 12:16

'Daha önce yaptık, yine yaparız

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor Bolu kampını bugün tamamlayıp 2. Lig play off yarı final ilk maçı için Erzincan deplasmanına hareket edecek. 

Hafta sonu yoğun yağışa rağmen Teknik Direktör Zafer Turan antrenman programını değiştirmedi. Yağış altında Erzincan maçının taktiğini deneyen Sarı yeşillilerin oldukça hırslı olduğu dikkatlerden kaçmadı. 

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yükselir, 7 Haziran Çarşamba günü Anagold 24 Erzincanspor'u deplasmanda yenip play off ikinci maçı için avantaj sağlamaya çalışacaklarını söyledi.

Lig maçları sona erdikten beri 2 haftadır bu karşılaşmayı düşündüklerini aktaran Yükselir, ''Erzincan'dan iyi bir sonuçla dönmeye çalışacağız. Erzincanspor'u play off'un 2 turunda AMED SF ve Erokspor'a karşı izleme fırsatı bulduk. Kaliteli bir kadrosu var, defansta kolay kolay açık vermiyorlar. Ancak bizim artılarımız daha fazla. Daha etkili silahlarımız var. Kendi oyunumuzu sahaya iyi yansıtabilirsek sahadan istediğimiz sonuçla ayrılabiliriz. Ezincan takımını  2 maçta da 2-1'lik skorlarla mağlup etmeyi başarmıştık. yine bunu başarabiliriz Teknik heyete ve oyuncularımıza güveniyoruz.  Sayın Valimizin, Belediye Başkanılarımızın kampı ziyaret etmesi takıma artı bir motivasyon kazandırdı Oradan iyi bir sonuçla dönmeye çalışacağız'' dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —