Tarih: 29.02.2024 12:37

Ceylanpınar’da ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’

Facebook Twitter Linked-in

Gerçekleştirilen toplantıda; seçim sürecinin Ceylanpınar ve tüm ilçelerde huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması ve herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için gerekli tedbirlerin alınması ile seçim takviminin başlamasından itibaren seçim sonuna kadar yapılacak iş ve işlemler ile ilgili konular görüşüldü.
Vali Hasan Şıldak tarafından ilgili mevzuat ve genel esaslar çerçevesinde seçim öncesi, sırası ve sonrasında ilgili kurumlarca alınan tedbirler ile uyulması gereken esaslara ilişkin sunumlar da yapıldı.
Seçim güvenliği için gerekli tedbirlerle ilgili talimatlarda bulunan Vali Şıldak, kış tedbirleri, elektrik kesintisi, ulaşım vb. tüm tedbir ve önlemeler noktasında hassasiyet içinde olmaları gerektiğini vurgulayarak hiçbir boşluk bırakmadan gerekli tedbirleri almaları gerektiğini ifade etti.
Ayrıca Vali Şıldak, bütün ilçelerde huzurun ve güvenliğin sağlanması için kolluk kuvvetlerinin hassasiyet gösterdiğini belirterek Ceylanpınar'da mahalli seçimler ile ilgili bütün tedbirlerin alındığını ifade etti.

MEHMET SALİH ŞANSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —