Tarih: 01.06.2023 15:52

Ceylanları hırs bastı

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor Play off yarı finaline Bolu'da sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 

Sarı yeşilliler, dün sağanak yağıştan dolayı ağırlaşan sahada çalıştı. Teknik Direktör Zafer Turan, çift kale antrenman maçında deplasmanda oynayacakları ilk maçta ortaya koyacakları oyun sistemini denedi.  Oyuncuların oldukça hırslı oldukları dikkatlerden kaçmadı. 

TEKNİK HEYETE, OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Kulüp Başkanı Haçim İzol, play off yarı finalinde karşılarına Anagold 24 Erzincanspor ya da Esenler Erokspor'un çıkacağını anımsatarak, ''Hangisi çıkarsa çıksın fark etmez. Şanlıurfaspor'un gerçek gücünü bu maçlarda gösterip finale yükselen taraf olmak istiyoruz. Bu anlamda teknik heyete, oyuncularımıza güvenimiz tam.'' dedi. 

DİKKATLER PLAY OFF MAÇLARINA ÇEVRİLDİ

Şanlıurfaspor'un play off yarı finalindeki rakibi 5 Haziran Pazartesi İstanbul'da oynanacak Esenler Erokspor-Anagold 24 Erzincanspor maçından sonra belli olacak. Hatırlanacağı gibi Erzincanspor sahasındaki ilk maçı 2-1 kazanmıştı. Rakibi analiz atmak açısından Teknik Direktör Zafer Turan'ın dikkati de bu maçta olacak. 

Öte yandan play off'un diğer maçı 3 Haziran Cumartesi günü İskenderunspor'la 1461 Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek. Trabzon'da 30 Mayıs'a oynanan ilk maç İskenderunspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —