Tarih: 08.04.2024 18:06

Canpolat’la hizmet atağına kaldığı yerden devam

Facebook Twitter Linked-in

Halkın gönlüne taht kazanmış Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 5 yıllık görev süreci içerisinde birçok projeyi hayata geçirmişti. İlçenin her noktasında projeler geliştiren Canpolat ilçeye değer katacak tüm yeni projelerin ise planlamalar doğrultusunda ilerlediğini söyledi.
Yeni dönemin en verimli şekilde geçirilerek hem devam eden projelerin tamamlanması hem de yeni projelerin başlatılması için en güzel şekilde değerlendireceklerini belirten Canpolat, “Yerel seçimlerde hemşerilerimiz bizlere devam eden projelerimizi tamamlamamız ve yeni projelerimizi hayata geçirmemiz için bizlere yetki verdi. Bu bizim için büyük bir gururdur. Bizde onların emanetini en güzel şekilde değerlendirmek için yeni dönemi en güzel şekilde değerlendireceğiz. Devam eden projeleri en kısa zamanda hizmete alacağız” dedi.
Sözlerine devam eden Canpolat, “Bizlerin iyi gününüzde, kötü gününüzde yanınızda oldum. İnşallah bugünden sonra da bölge halkımın beklediği hizmetleri hızlı bir şekilde hayata geçirerek, sizlerin nezdinde o güveniniz fazlasıyla artacak. Bize karşı duyduğunuz sevgi fazlasıyla çoğalacak. Allah bana sağlık verdiği müddetçe her zaman, görevdeyken de görev dışındayken de, sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağım. İyi günde kötü gününüzde yanımda olacağım. Çünkü size hakkımı ödeyemem” ifadelerini kullandı.

BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —