Tarih: 20.03.2024 13:53

Canpolat’a sevgi seli

Facebook Twitter Linked-in

Urfa’da Ak Parti’den Haliliye Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Canpolat, Kamberiye mahallesinde vatandaş ve esnafları ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşıladıkları Canpolat’a 31 Mart yerel seçimlerinde destek vereceklerini belirten esnaf ve vatandaşlar, “Karakterin, insanlığın bize yetiyor. Allah yardımcınız olsun. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” dediler.
Haliliye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İftardan sonra Kamberiye mahallesinde ki esnafları tek tek ziyaret eden Canpolat, hayırlı, bereketli kazançlar dileklerini iletirken, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Canpolat, her girdiği dükkânda yoğun ilgiyle karşılaşırken, vatandaşlar da bol bol fotoğraf çektirip, sevgi gösterisinde bulundular. Canpolat, çocuklarla da sohbet edip, onlarla yakından ilgilendi. 
İlk kez 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacağını belirten gençler de ilk oylarını Canpolat’a vereceklerini belirttiler. 
Vatandaş ve esnaflarda, “Başkanım her şey için teşekkür ederiz. Karakterin, insanlığın bize yetiyor. Başkanımıza başarılar diliyoruz. Allah yardımcınız olsun. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” dediler.

FETHİ YAVUZTÜK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —