Tarih: 04.03.2024 12:07

“Canpolat Urfa’nın en güzel abisi”

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimlerin en iddialı isimlerinden olan ve yaptığı seçim çalışmalarında Haliliye halkının büyük takdirini toplayan Ak Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, bir an olsun sahadan ayrılmıyor.
Urfa’nın ve Ak Parti’nin üretken, halk ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışına gösterilen büyük destekle girdiği her ortamda yoğun ilgi gören Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı bırakmıyor. 
Haliliye ilçesinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla her kesime hitap edeceklerini belirten Canpolat, gidilmedik hane, dokunmadık kalp bırakmayacaklarını söyledi.
“HİZMET BENİM İÇİN ONURDUR”
Canpolat,  “7’den 70’e her kesimin ayaklarına gidiyoruz. Derdimiz hizmet; ilçemize hizmet benim için bir onurdur. Kapımız herkese açıktır” dedi.
URFA’NIN EN GÜZEL ABİSİ
Taleplerini sıralayan vatandaşlar da, “Urfa’nın en güzel abisi” diye hitap ettikleri Canpolat’a “Halka umut oldunuz. Bizleri unutmayacağınıza ve her zaman destek olacağınıza inanıyoruz. Sıkıntılarımızın bir an önce giderilmesini talep ediyoruz. Hak ettiğimiz hizmetleri almak istiyoruz” dediler.

BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —