Tarih: 19.02.2024 10:09

Canpolat: Gerçek belediyeciliği birlikte başardık

Facebook Twitter Linked-in

Sözlerine 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kendisini AK Parti Haliliye Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Teşkilatına teşekkür ederek başlayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Bundan yaklaşık 5 yıl önce, vatandaşlarımızın teveccühüyle iş başına gelmiştik. 5 yıl önce, Gönül Belediyeciliği ilkesiyle çıktığımız bu yolda birbirinden önemli projeler, yatırımlar ve çalışmalar gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin hayır dualarından aldığımız güçle görevi devraldığımız günden bugüne kadar Haliliyemiz için gece gündüz demeden, yılmadan yorulmadan, canla başla çalıştık, çabaladık. Tüm amacımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak, Haliliyemiz için yeni hizmetler, yeni projeler üretmekti” dedi. 
Halktan aldıkları güçle, hep birlikte, Haliliye’yi yıldızı parlayan bir ilçe yaptıklarını ifade eden Canpolat, “Gerçek belediyeciliği birlikte başardık. Şimdi ise Haliliyemiz için yine gönül belediyeciliği ilkesiyle, aynı inanç ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan, bahanelere sığınmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Haliliyemizi daha da ileriye taşıyarak belediyecilik hizmetlerimizi hep birlikte hem Türkiye’nin örnek alacağı hem de Dünya’nın örnek alacağı hizmetlerle taçlandıracağız” ifadelerini kullandı.
Biz vatandaşın içinden ve bağrından kopmuş insanlarıyız diyen Canpolat, “Sokakta, kaldırımda, esnaf kardeşlerimizin yanında… Haşimiye’de Balıklıgöl’ün yanında doğmuş ve hayatımız Haliliyemizin sokaklarında geçmiş aynı zamanda veteriner hekimi esnaf bir adamım. Hayatı tüccarlıkla geçmiş esnaf bir kardeşinizim. Bununla birlikte 20 yıldır Ak Parti’nin içindeyim. Samimi, içten, vatandaşın dertleriyle dertlenen, proje üreten ve çözüm odaklı hareket eden bir kardeşinizim. İnşallah daha güzel yarınlar bizi bekliyor” diyerek sözlerini noktaladı.

FETHİ YAVUZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —