Tarih: 09.05.2023 17:21

Canpolat, canla başla çalışıyor

Facebook Twitter Linked-in

Canpolat, Haliliye’de önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Canpolat, yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde taht kurdu. Deprem ve sel sürecinde halkın yanında duran Canpolat, halkın hayır duasını almayı başardı.

‘CANPOLAT’I ÇOK SEVİYORUZ’

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın Haliliye ilçesine çok büyük katkısı olduğunu söyleyen Enes Kubat, şunları kaydetti:”Mehmet Canpolat'ın yaptıklarını tabii ki unutmayız, unutturmayız

buraya çok büyük katkısı oldu. Haliliye ilçemiz belediye başkanına bağlı, Canpolat'ın yaptıkları tabii unutulur gibi değil yani. Canpolat’a çok seviyoruz. Desteklerimiz her zaman Canpolat’a. Bu benim şahsi fikrim. Ben oyum ona belediye başkanlığında. Canpolat'a vereceğim. Sayın başkanıma, sayın vekilime çok selamlar, sevgiler gönderiyorum bir aralar bizim yanımıza da uğrasın. Her zaman bekliyoruz. Her zaman kapımız açık ona esnaf olarak.”

‘GÜZEL İSİM BIRAKMAK GÜZELDİR’

Canpolat’ın yaptığı hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirten Abdülkadir Abut, şöyle konuştu:”Mehmet Canpolat iyi bir adamdır. Daha önce de hizmet vermiş. Bu deprem ve selden dolayı biraz kendini göstermeye başladı bizim için. Yani Allah onun hakkında hayırlısını versin. Yani isteriz ki hizmet etsin, sonuçta hepimiz gelip geçici bir dünyadayız. Bu dünyada bir isim bırakmak güzeldir. Güzel isim bırakmak güzeldir. Ne kadar güzel yaparsan o kadar överler. Ben sana gerçeğini söyleyeyim: Bugün iyi olduysan senin için yaparsın, benim için değil. İnsanlar için iyi yaptın mı öbür dünyada da Allah senin için iyi yapar.”

‘HALİLİYE’DE CANPOLAT’IN ETKİSİ BÜYÜK’

Canpolat’ın Haliliye’de etkisinin büyük olduğunu ifade eden Halil Gerger,”Mehmet Canpolat değil hem yerel hem genel yöneticilerin tabiki etkisi olacak. Biz ona göre değerlendirip ona göre bir irade ortaya koyacağız. Mehmet Canpolat'ın özellikle Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın etkisi büyük olacak. Bunun neticesinde umarım halk iradesi sandıktan çıkar. Halk da neye göre değerlendirip neye göre oy vermeyeceğini birkez daha sağlıklı bir şekilde düşünüp ona göre oy kullanır.” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —