Tarih: 27.07.2023 16:11

Çadır ve konterner'dan kurtuluyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa'da 2 Vergi Dairesinin Sırrın'a taşınması için başlatılan çalışmalar tamamlandı. 

 

Depremlerde mevcut bina ağır hasar alınca hizmetler çadır ve konteynerde yürütülüyordu. Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Seyit Tekin'in girişimleriyle Sırrın'da Karayolları arsasına inşa edilen TOKİ sitesindeki dükkanlar geçici olarak kuruma tahsis edildi. 

 

Gerekli tefrişat yapıldı ve taşınma işlemleri bir süre önce tamamlandı. Şehitlik ve Göbeklitepe Vergi Daireleri, Vezneler, Denetim ve Yoklama birimi artık Sırrın'daki bu TOKİ dükkanlarında faaliyet gösteriyor.

 

Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı diğer birimler ve Topçu Meydanı Vergi Dairesi için ise Karaköprü'de daha önce özel okul olarak hizmet veren bir bina kiralandı. Azarbaycan Bulvarı'na yakın noktada bulunan binada tefrişat işlerinin Ağustos ayı ortalarında tamamlanması planlanıyor.  Böylece personel çadır ve konteynerde görev yapmaktan kurtulacak ve daha olumlu şartlarda hizmet verme imkanı bulacak. 

 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde bir çok bina gibi Kadri Eroğan Caddesinde bulunan Vergi Dairesi binası da ağır hasar görmüş, teknik ekibin raporu doğrultusunda binanın yıkılması gerektiği kararı çıkmıştı. Söz konusu bina yıkıldktan sonra arsası Milli Emlak Müdürlüğüne devredilecek. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —