Tarih: 16.02.2024 10:16

Büyükşehir'sin büyük düşün

Facebook Twitter Linked-in

Hentbol Antrenörü Bayram Kaplan, yaşadıkları salon sıkıntısını sosyal medya hesabında gündeme getirdi.  Kaplan, yeni spor salonu yatırımlarında Hentbol'un yok sayılmaması gerektiğine vurgu yaptı.

 

İlimizi 2. Ligde temsil eden Güneşin Çocukları takımını çalıştıran Kaplan, bu konuyu sosyal medya hesabında gündeme taşıdı ve Milletvekillerine şöyle seslendi:

 

‹Sayın vekillerim, şu an ilde Büyükşehir Belediyesi bilgisi dahilinde 7 tane Spor Salonu yapılıyor. Yalnız yapılan tüm salonlar cep salon ölçülerinde. Bu salonlarda Sadece Voleybol (9×18) ve Basketbol (28×15) oynanabiliyor. 

 

Sizlerden isteğim; devreye girip bu salonların ölçülerini 20x40 hâline çıkartmanız. 20x40 olursa: BEYSO öğrencileri kullanabilir, Yazın sıcakta dışarda kavrulmak yerine Futsal oynanabilir, Hentbol oynanabilir

 

Şanlıurfa gibi bir şehirde salon eksikliği fazlasıyla görülüyor. 3 milyonu aşkın nüfus, 20.5 yaş orta ortalaması, 700 bine yakın ilk, orta, lise kademesinde okuyan öğrenci için 2 salon (Yenice ve 11 Nisan) gerçekten çok ama çok az yetişemiyor.''

MEHMET SALİH ŞANSAL


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —