Tarih: 04.05.2023 14:59

Bursa maçı öncesi kırmızı alarm!

Facebook Twitter Linked-in

Son iki maçta kaybettiği puanlarla şampiyonluk yarışında ipi Çorum FK'ya bırakan Şanlıurfaspor 7 Mayıs Pazar günü sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

Bursaspor'un düşme potasına yakın konumda olması maçın önemini arttırıyor. 

Öte yandan Diyarbakır'dan bazı AMEDspor taraftarlarının Şanlıurfa'ya gelerek maçta provokasyon yapabilecekleri iddia edildi. 

GERİGİNLİK YARATAN POLİSE TESLİM EDİLİR 

Şanlıurfaspor FAN adlı sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, saha ve hakeme herhangi olumsuz bir girişimde bulunacak kişilerin hangi takımın taraftarı olursa olsun direk kolluk kuvvetlerine teslim edileceği belirtildi. Duyuruda, ‹Bu eylemde bulunan kişiler mahkemeye çıkarılır ve 1 yıl boyunca tuttuğu takımın maçlarında 1. ve 2. devre başlarında karakola giderce yüklü para cezası alır› ifadeleri yer aldı.

CEZA ALIRSAK PLAY OFF'TA BİZİ ETKİLER

Şanlıurfaspor FAN grubundan Mehmet Emin Vurdu, ''Herkes sağında ve solundakilerden sorumlu olacak. en ufak bir hata seyircisiz oynama ce play off'ta bizi çok etkileyecek, buna istinaden tribüne sahip çıkalım'' çağrısı yaptı. 

Öte yandan Şanlıurfaspor Bursa maçı hazırlıklarını bugün yeni hocası Zafer Turan yönetiminde sürdürdü. Turan'ın geçen hafta ilk onbirde oynayan kadroda rotasyona gidebileceği konuşuluyor. Takımın stoperi Feyyaz Belen kırmızı kart cezalısı olduğu için bu maçta takımdaki yerini alamayacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —