Tarih: 03.07.2023 10:42

Bucaspor Başkanı ne demek istedi?

Facebook Twitter Linked-in

Bucaspor Kulübü Başkanı Cihan Aktaş, Şanlıurfaspor'un 3-0 kazanarak play şampiyonu olduğu final maçla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Aktaş'ın sosyal medya hesabında kullandığı ifadeler, 'Ne demek istiyorsun, açık açık anlat. Türkçe meaili ne zaman gelir, Ağlama Başkan' şeklinde çeşitli eleştirilere neden oldu. 

Şanlıurfaspor'un maçı hakkıyla kazandığını kabul eden Cihan Aktaş, şunları paylaştı: 

''Bir maç düşünün ki bu maç kader maçı olsun. Bu maça analiz yapılmadan çıkılsın. Hatta utanmadan Sportif Direktöre sen rakibi tanıyorsun, Çık biraz anlat denilsin ve bunun adı analiz olsun.

3. Bölgede oynadığımızda nefes aldırmadığımız rakibe 2. bölgeye çekilerek ki tüm istatistiklere göre, her defasında yenildiğimizi söyleyen, bu konuda uyaran Başkanına rağmen..


Beş maçtır forma giymemiş bir oyuncuyu takım maça gitmek için asansöre bindiğinde ilk onbirde olduğu söylenen, fizyoterapistine o an sorulduğunda, testler sonucu oynaması uygundur denilmesi ve futbolcunun da herhangi bir şikayeti olmaması söz konusu iken...

Son 3 maçtır kötü performans sergileyen sağ beki oynatıp yerine çok hazır oyuncuyu oynatmayan..


Benzer nice detaylara sahip olsun ve bunların hepsi hatayla yapılmış olsun, buna ikna olan varsa bana yazıp anlatsın. Çünkü insanın zekası ile dalga geçer gibi geliyor.

Final maçı oynadığımız Şanlıurfaspor maçında kötü bir oyun sergileyen adeta oynamayan birinin 1. Ligdeki Urfaspor'a transfer konuşmaları  var ki bunun gerçek olmadığını düşünüyorum.. Eğer öyle ise çok net bir şekilde ihanete uğradığımızı anlamış olurum.

Ben bile son maçta olmayacağımı bilmez iken ve final maçına gitmek üzere aracıma bindiğimde, sıfır denecek ayarda bir araçta yaşanan sorun nedeniyle ki bu sorunun tesadüf bir arıza olduğuna inanmak istiyoruz ki aksi durumda, futbol denilen bu spor aktivitesini ölümcül bir aktivite ile karıştırmış kişilerin varlığını gösterir.

Benim maça katılamayacağımı bilip bunu zikreden kişi nerden biliyormuş acaba merak ediyorum.,''


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —