Tarih: 21.06.2023 17:36

'Bu vebal ilk önce iktidarın boynuna!'

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaşların 'Ölüm yolu' olarak adlandırdığı Suruç yolunda duble yol çalışmalarının durduğunu ''Seçim bitti, iş makineleri gitti'' başlığı altında gündeme getirmiştik. Konuya HÜDAPAR İl Başkanı Emin Özaslan da sessiz kalmadı.

Yoğun bir trafik akışına sahip olan, sık sık ölüm ve yaralanmayla sonuçlanan kazaların meydana geldiği Urfa OSB-Suruç arasındaki 28 kilometrelik bu yolu sık sık gündeme getiren, partililerle birlikte kefen giyerek eylem yapan,  taziye çadırı kuran Özaslan, çalışmaların durmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

Bu yol üzerinde meydana gelmiş bir kazanın videosunu paylaşan Özaslan, ''Suruç Ölüm Yolu'nda yine kaza oldu... İhalesi yapılmış, imzalar atılmış ama çalışma yok..! Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum... Hiç kimse kusura bakmasın; Tüm vebal İLK önce iktidar, sonra da muhalefet olmak üzere tüm vekillerin boynunadır.'' ifadelerini kullandı.

Özaslan, 14 Mayıs seçimlerinden önce Urfa OSB-Suruç arasında çalışmaların başladığını müjde olarak duyurmuş, '' Siyaset; Halka Hizmet Sanatıdır... HÜDA PAR'ın ısrarlı ve istikrarlı çalışmaları sonucu "Suruç Ölüm Yolu" için çalışmalar başladı.' ifadelerini kullanmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —