Tarih: 08.08.2023 13:49

Bu projeyi beklemeye artık tahammülleri kalmadı

Facebook Twitter Linked-in

Siverek Belediyesi sosyal medya hesabından öncekigün 'Şükürler olsun!' denilerek yapılan paylaşımda, ''Tüm zorluklara rağmen nihayet tamamlandı.  Fırat’tan şehir merkezine 42 km. Şehir merkezinde 390 kilometre şebeke hattı döşendi. Bugün de ilk test gerçekleştirildi. Suyun şehrimize kazandırılmasında önemli katkıları olan AK Parti Genel Başkan Danışmanı Sayın Mehmet Kasım Gülpınar başta olmak üzere, Başkanımız Ayşe Çakmak’ın özellikle öncelikli projelerden biri olan içme suyu artık hayal değil gerçek. Projede emeği geçen her çalışana Siverek halkı adına teşekkür ediyoruz.' denilmişti. 

 

3 GÜNDÜR BİR DAMLA SU AKMIYOR, AFİŞ ASALIM BELKİ DUYARSINIZ?

 

2 gün sonra ise yazın ortasında yaşanan su sıkıntısının hangi boyutlarda olduğu vatandaşın yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı. İlçe Belediyesi'ni beddua yağmuruna tutan Siverekli Kadir Tata, '5'inci gün oldu, bir damla su yok, yazıklar olsun. Ayşe Çakmak Başkanıma artık lafımız kalmadı Siverek halkı sizi ne zaman çarşıda görecek ne zaman halkın sorunlarını dinleyeceksiniz, defalarca su sorunumuzu dile getiriyoruz, ne zaman sesimizi duyup çözüm odaklı olacaksınız? Yaw 3 gün oldu musluklarımızdan bir damla su akmıyor. Yorulduk artık, bıktık artık, usandık. kıtlık falan mı var. Bağlar Mahallesi Mevlana Cellaleddin Rumi Bulvarı no 290.. Yarın çarşı merkezine afiş asalım, Belediye Başkanını ve bütün yetkilileri davet edeceğiz, Umarım sesimizi o zaman duyarsınız.'' ifadelerini kullandı.

 

SORUMLU BİZ DEĞİLİZ ŞUSKİ 

 

Siverek Belediyesi sosyal medya hesabından Tata'ya şu yanıtın verildiği dikkatlerden kaçmadı: "Bizler vatandaşımızı mağdur etmemek için her türlü çabayı sarf ediyoruz. İçme suyu şebekesi ŞUSKİ idaresinde ancak Başkanımız  Ayşe Çakmak’ın talimatları gereğince vatandaşın içme suyu ihtiyacını idare olarak karşılamaya çalışıyoruz. Sizin belirttiğiniz adrese su tankeri gönderildi. Ancak kabul etmediniz.  Ekiplerimizin su vermesine müsaade etmediniz. Nasıl yardımcı olalım sizlere Kadir Bey?"

 

“BUNU VİCDANLARINIZ KABUL EDER Mİ ?”

 

Siverek Belediyesinin bu cevabına  pet şişedeki kirli suyun fotoğrafını göstererek yanıt veren Kadir Tata "Ben bu suyu kabul edersem vicdanlarınız kabul eder mi ?''diye sordu.  Bu soruya yanıt  verilmedi. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —