Tarih: 22.11.2023 13:08

'Bu ne ilk ne de son olacak!'

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Gıda İmalatçılar Kooperetif Başkanı ŞUTSO Meclis Üyesi Kureyşi Çelik, Şehre ticari ve istihdam açısından büyük faydalar sağlayacağı umuduyla Akabe bölgesinde 1200 dönümlük alanda planladıkları ''Ortadoğu Ticaret Merkezi Projesi''ne sahip çıkılmamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Çelik, 'İlimize büyük katkılar sağlayacaktı fakat; şehrin idarecileri ve yöneticileri sayesinde hayal olup, çöp oldu. Yazık. Bu şehrin ticaretini, sanayisini baltalayanlara sesleniyorum. Mahşerde bunun hesabını veremezsiniz. Bilmiş olun !"  ifadelerini kullandı. 

 

 

 

KİMLER BAKTA VURMADI Kİ

 

 

 

Çelik'in bu paylaşımına çok sayıda yorum geldi. 

 

 

 

Ramazan Kaya: Besi OBS 20 yıllık bir proje olmasına rağmen aynı durumda. Hiç bir hizmet yok. Daha geçen hafta sokak ve cadde numaraları dikildi,  şebeke yok elektrik sıkıntısı var vs vs...

 

 

 

Murat Kaplan: Bu güzelim memlekete kimler balta vurmadı ki, siz ne ilksiniz ne de son olacaksınız. Gelen koltuğa oturuyor, sonra haca gidiyor, sonra cebini doldurup gidiyor, geçmiş olsun güzel Urfam.

 

 

 

Bünyamin Çiçek: Herşeyi torpille yürüyen bir memleketten asla bir halt olmaz. En basit iş için bile Milletvekilinin arandığı, kayırdıgı bir şehirden söz ediyoruz.

 

 

 

Doğan Çelik: Kent ekonomisine katkı sağlayacak bu tür önemli projelere sahip çıkmayanlar utansın.

 

 

 

Yusuf Kılıç: Bürokrasimizde girişimci ruhu yok, bu gidişle de olmayacak. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —