Tarih: 26.06.2023 12:53

Bu mahalledeki dar sokaklar suç yuvası oldu

Facebook Twitter Linked-in

Merkez Haliliye ilçesine bağlı Atatürk mahallesinde ki dar sokak araları ve yıkılan bazı metruk binalar madde bağımlılarının ve fuhuş yapanların yuvası oldu. Özellikle madde bağımlılarının mesken tuttuğu bu dar sokaklar toplum huzurunu bozmaya devam ederken Atatürk Mahallesi'nde de sıkça rastlanan yıkık binalar, mahalle halkının diken üstünde yaşamasına neden oluyor. Gündüz saatlerinde bile sokağa çıkmaktan korkan mahalle halkı, “Çocuğumuzu yalnız başına sokağa salamaz olduk" diye konuştular.

URFA’NIN GÖBEĞİ OLMASINA RAĞMEN, SUÇ YUVASI GİBİ
Mahallerinde ki dar sokakların madde bağımlılarının ve fuhuş yapanların mesken alanı olduğunu ifade eden bölge sakinleri, "Bırakın gece saatlerini, gündüz saatlerinde bile işe giderken ya da evimize gelirken tedirgin oluyoruz. Mahallede suç oranı arttı. Bizler böyle şartlar altında yaşmak istemiyoruz. Burası Urfa’nın göbeği olmasına rağmen, suç yuvası gibi. Gündüz saatlerinde elini kolunu salaya salaya sokak aralarında uyuşturucu ticareti yapıyorlar. Bir an önce bu konuya müdahale edilmesi gerekiyor" şeklinde konuştular.

MAHALLEMİZDE Kİ DAR VE TENHA SOKAKLAR SUÇ ORANLARINI ARTTIRIYOR
Kente ki mevcut belediyelerin ve valiliğin çok iyi çalışmalar içinde olduğunu dile getiren bölge sakinleri, "Özellikle Urfa Valiliği suç oranlarının azalması adına çok güzel çalışmalar yapıyor. Ama mahallemizde ki dar ve tenha sokaklar suç oranlarını arttırıyor. Asayişin daha fazla sağlanması için emniyetin buraları sık sık denetlemesi lazım” çağrısında bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —