Tarih: 26.05.2023 11:37

“Bu Eyyübiye ve Büyükşehir Belediyesi’nin ayıbıdır”

Facebook Twitter Linked-in

Temizlik konusunda şikayetlerin ardı arkası kesilmediği merkez Eyyübiyye ilçesinde cadde ve sokaklar pislikten geçilmiyor. Kaldırımların uzun süredir temizlenmediği ilçede vatandaşlar toz-toprak ve çöp içinde yaşıyor.

“50 DEFADIR BURAYI ŞİKÂYET EDİYORUM”
Eyyübiyeliler, temizlik konusunda hassas davranmayan Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a tepki gösterirken söz konusu pislikten geçilmeyen sokakları ile ilgili görüntüleri paylaşan bir vatandaş ise sorunla ilgili defalarca kez Büyükşehir ve Eyyübiye beleyesini aramasına rağmen söz konusu belirttiği sokağa her iki belediyeden de hiçbir ekibin gelmediğini söyledi.

Görüntüleri paylaşan vatandaş “Burası Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi 5200’üncü sokak, gördüğünüz gibi belediyemizin çalışmaları. Burada loğar patlamış ve burada görmüş olduğunuz çocuklar bu pislik ve kirliliğin içinde oynuyor ve belediyeyi defalarca aramamıza rağmen buraya hiçbir ekip göndermedi. Bu Şanlıurfa Büyükşehir ve Eyyübiye Belediyesi’nin ayıbıdır. Ben kendim 50 defadır burayı şikâyet ediyorum. Gerek Büyükşehir gerek Eyyübiye Belediyesi’ne ve hiçbir şekilde buraya müdahale edilmiyor. İnsanlar burada bu pisliğin içinde hastalanıyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —