Tarih: 10.08.2023 11:04

'Bu bir utanç tablosudur'

Facebook Twitter Linked-in

Ensar Vakfı olayı soruşturmasında adı geçen Asım Sultanoğlu'nun Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmasına tepkiler sürüyor. Sultanoğlu'na moral ziyaretine giden STK temsilcileri de tepkilerin bir hedefi oldu. 

 

Söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Şanlıurfaeski Şube Başkanı, CHP'li Abdullah Melik,  'Urfa'nın utanç tablosu' başlığı altında şu yorumu paylaştı:

 

 ''İsmi Ensar Vakfı olayı ile ilgili çocuklara cinsel istismar soruşturmasına karışan Asım Sultanoğlu’nun daha önce Antalya’ya ve Maraş’a Milli Eğitim Müdürü olarak atanmış ama oradaki halk ve özelliklede o ilin milletvekilleri buna iktidar milletvekilleride dahil ve o illerin bütün STK'ları karşı çıktığı için geri çekmişlerdi.

 

O illerin AK Partili ve MHP li Milletvekillerine karşı çıktıkları için Partilerinin Genel Merkezi o illerin milletvekillerini partiden ihraç etmediler.

 

Urfa’nın iktidar milletvekilleri neden korktular da seslerini çıkaramadılar?

 

Urfa’nın iktidar yanlısı STK'ları ve buna alet olan Kent Konseyi Başkanı ve yöneticileri kimden korktular veya kimlerden emir alarak gidip adı geçen şahsın yanında durarak bu utanç tablosunu oluşturdular.

 

İşte Urfa’nın neden bir Antep bir Maraş bir Diyarbakır olmadığının sebebi bu utanç tablosunu oluşturan zihniyettir.

 

Bu utanç tablosu Urfa halkına karşı yapılmıştır.''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —