Tarih: 18.05.2023 13:07

Bozdağ: 14 Mayıs’ta Urfa’da büyük bir başarı elde ettik

Facebook Twitter Linked-in

Bozdağ, 14 Mayıs’ta yapılan seçimde Şanlıurfa’da büyük bir başarı kazandıklarını belirterek, “İnşallah 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde de Şanlıurfa, cumhurbaşkanımıza 14 Mayıs’ta verdiği destekten daha yüksek bir oranda destek verecek.”dedi.

‘Anadolu'nun İrfan'ı bu seçimlerde kazandı’ diyen Bozdağ, şunları söyledi:”Sandıklarda bakılan sonuçlara göre vatandaşlarımız net mesajlar verdi. Yasamayı Cumhur ittifakına verdi. Parlamenter Sistem iradesini ortaya koyanlara gereken cevabı verdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önünde seçimi tamamlaması büyük bir başarı seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Parlamenter sisteme dönmek isteyen millet ittifakına vatandaşlarımız gereken cevabı verdi bu seçimde.

Bu sistemin değişmesini istemediğini iradesini ortaya koydu demokratik şekilde. Bu seçimler sistem sorunun olmadığını bize gösterdi. Vatandaşlarımız zaman ve vakit kaybedilmemesi gerektiği konusunda bir irade ortaya koydu. Bu sistemle ilgili aksayan yönleri varsa da parlamentoda birlikte hareket ederek çözmemiz gerektiği konusunda mesajlar verdi. Ayrıca seçimler, muhalefetin değiştirilmesi gerektiği konusunda vatandaşlarımız mesajlar verdi.

14 Mayıs seçimlerinde de bir değişimin sinyalinin başlangıcının olduğunu görmek mümkündür. 28 Mayıs'ta da birçok partide değişimler olacak, tartışmalar yaşanacak. Ayrıca, genel başkan düzeyinde de değişimler yaşanacak. Şimdiden bu sonuçlar görülen bir gerçek. Sizinle olmuyor değişin mesajı verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —