Tarih: 11.07.2023 15:22

Böyle saçma sapan transfer anlayışı olur mu?

Facebook Twitter Linked-in

Baraj Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Anadolu Spor Yazarları Derneği Başkanı Mehmet Ağaslan, Şanlıurfaspor'un şu ana kadar izlediği transfer politikasının tam bir fiyasko olduğunu yazdı. 

Şanlıurfaspor’un zorlu süreçle karşı karşıya olduğunu, sezonun başlamasına 1 ay kala hala yönetimin, Sportif Direktörün belli olmadığını anımsatan Ağaslan transferdeki yanlışlara dikkat çekerken, şu yorumu yaptı:

''Daha yönetim belli değil, sportif direktör konusunda belirsizlik devam ediyor, kulüp tarafından yalanlanan sportif direktör  Urfa’da görülüyor, takım kampta ama bazı futbolcular hala takıma katılmamış, altyapıdan futbolcular kampa götürülüyor ardından altyapıdan bir kardeşimiz isyan ediyor, transferlerde de şimdiden görünen odur ki tam bir FİYASKO!

Kırgızistan A Milli Kalecisi Erzhan Tokotaev’i transferi kulüp tarafından açıklandı. Dünya’nın sayılı Milli takımlarından olan Kırgızistan ve sayılı liglerinden olan Kazakistan Premier Lig’inden kaleci transfer etmişiz. Bu Dünyaca ünlü ligden aldığımız kalecimizin geçen yıl oynadığı FK Turan takımı küme düştü ve bu sezon transfer olduğu Kaspyi takımı da şu anda 14 takımlı ligde arkadan ikinci sırada işin en ilginç yanı da kurtarıcımız bu takımda da yedek kulübesinde kurtarışlarına devam ediyor. Medya da boy boy işte Kırgızistan Milli takım kalecisini transfer ettik haberleri! Vay halıma vay halıma!

Bu sezon mücadele edeceğimiz ligde mücadele eden ve ligi 9. Sırada tamamlayan Keçiörengücü takımı bizden orta saha oyuncusu Erkam Develi’yi transfer ediyor! Bizde onlardan orta saha oyuncusu Abdullah Aydın’ı bu işte bir tezatlık  var ama! Erkam Develi bu ligde oynayan bir takım tarafından transfer ediliyorsa biz neden elimiz de tutmadık. Biz mi onlar mı bu işten anlamıyor? Ben de bunu anlamadım!

Kulübün resmi hesaplarından şimdiye kadar 2 futbolcunun transferi açıklandı. Sanki Dünyanın sayılı futbolcularını transfer etmişiz gibi “varan 1 varan 2” şeklinde açıklama da bulunuyorlar. İnanın futboldan anlayanlar bir tarafından bizlere gülüyorlardır şimdi!

Sorunlar sorunlar sorunlar Urfaspor’da yapılanlar rahmetli Ahmet Kaya’nın söylediği sözleri aklıma getirdi. Ne demişti rahmetlik “Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan tutarsızlık, Nerden baksan ahmakça!”

Ülkemizde kulüpler her yıl aynı şekilde yola koyulur, bizlerde her yıl aynı senaryoyu izler dururuz. Filmin sonu yine hüsran, yine başarısızlık. O halde sistemde bir yanlışlık var ve derhal bulunmalı değişmeli değiştirilmelidir. Sistemsizlik sistem olmaktan çıkarılmalı kulüpler kişiler tarafından değil ilkeleri doğrultusunda yönetilmelidir.''


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —