Tarih: 12.05.2023 12:40

Bizim günahımız ne Zeynel Başkan?

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ Genel Müdürlüğü 31.12.2022 tarihi öncesine ait su borçlarını yapılandırıyor, 12, 18, 24, 36 ve 48 ay taksit imkânı sunuyor, peşin ödemede ise %90 gecikme faizi indirimi uyguluyor. İcraya düşenlerin ise Avukatlık ücretleri siliniyor. 

Büyükşehir Belediyesi ve ŞUSKİ son başvuru tarihi 31 Mayıs olan bu yapılandırma imkanı için her yerde duyuru yapıyor. 

GENEL MÜDÜR ELEŞTİRİLERİ HAKLI BULDU, ZEYNEL BAŞKAN SESSİZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün sosyal medya hesabından bu konuda yaptığı bilgilendirmeye vatandaşlardan 'Her ay su borcunu düzenli ödeyenlerin günahı ne?' soruları arkaya geldi. 

Başkan Beyazgül, eleştiriler karşısında sessizliğe bürünürken,  görüşlerine başvurduğumuz ŞUSKİ Genel Müdürü Sait Güllüoğlu'ndan kısa bir yanıt geldi. Güllüoğlu, 'İstişare edeceğim' demekle yetindi. 

FATURASINI DÜZENLİ ÖDEYENE YOK MU BİR İNDİRİM?

Bazı vatandaşların bu konuda sosyal medyaya yansıyan eleştirileri şöyle: 

Habip Dağ: Her ay Bir günü bile geçirmeyip faturasını yatıran insanlara ne vaat edeceksiniz var mı bir mükâfat?

A.Necati: Borcunu her ay takır takır ödeyen bir vatandaş olarak kendimi çok kötü hissettim. Borcunu düzenli olarak ödeyen vatandaşa da "Vefanız ve sadakatınızdan dolayı bu ayki su faturanız belediyeden armağan" diyor musunuz !? Hak helal olur mu !?

B.Burak Saraçoğlu: Sayın Beyazgül, İnsanları neden buna teşvik ediyorsunuz,  bizim ne suçumuz günahımız var erkenden ödüyoruz.

Zehra6363: Faturalarını Zamanında ödeyenlerin ödüllendirilmesi gerekirken, borcunu ödemeyen kişileri ödüllendirdiniz... Yazık çok Çok yazık.  Onun yerine faturasını ertelemeden düzenli ödeyen kişilere her ay % 30 indirim fırsatı sunuyoruz demenizi beklerdik.

Murar6301: Sayın Başkan, düzenli olarak her ay su borcunu ödeyen bizim gibi insanların günahı ne? Bunun için mantıklı bir açıklama cesaretini göstere bilir misin.

Bülent Karakaş: Ben anladım ki bu ülkede sadece düzgün vatandaş ceremeyi çekiyor, bunların masrafları da her ay faturasını düzgün ödeyen biz vatandaştan çıkacaktır




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —