Tarih: 13.07.2023 13:35

Biriniz çıkıp yalan derse...

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM'de söz alarak ilimizin çözüm bekleyen sorunlarını tek tek dile getirdi. 

Tanal'ın konuşmasından söz konusu bölüm şöyle:

'' Urfa'da vatandaşlarımız elektrik olmadığı için içme suyuna ulaşamıyor. Bu yüzden diyaliz hastaları sağlıklı bir şekilde tedavi alamıyor. Urfa'nın ne sorunları var? İşsizlik sorunu var, istihdam sorunu var, Torpil ve kayırmacılık var, Mevsimlik tarım işçileri sorunu var, enerji sorunu var, Tarımda DEDAŞ sorunu var, Ulaşım sorunu var, eğitim sorunu var, Sığınmacılar sorunu var, Temiz içme suyu sorunu var, Altyapı sorunu var, Tarımsal sulama sorunu var, TİGEM Cezaevi sorunu var, Uyuşturucu sorunu var, İş bilmez yönetici sorunu var, Toplulaştırma sorunu var. Şanlıurfa AK Parti Milletvekili arkadaşlarımız gelsin, ' Allah'tan kork Mahmut Tanal, bu saydığın 22 sorunun biri yalan' desin, ben buradan istifa dilekçemi vereceğim. Gelin bu problemleri kabul edin, daha dönemin başındayız, Ben sizden kurtulmuş olayım, siz de benden kurtulun''

Aynı çağrısını sosyal medya hesabından da yenileyen Tanal, 'Şanlıurfa'nın can yakıcı sorunlarını, Meclis kürsüsünde anlattım. AK Parti Şanlıurfa milletvekillerine hodri meydan diyorum! Saydığım sorunlardan biri için 'yalan' desinler, milletvekilliğinden istifa edeceğim. Şanlıurfalıların hakkını verin!' ifadelerini paylaştı. 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —