Tarih: 23.05.2023 13:14

Bir gol kralı da Karaköprü'den çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Karbel Karaköprü Belediyespor'lu Halil Yılmaz, bu sezon gösterdiği performansla takımın play off'a çıkmasında etkin rol oynarken, attığı 16 golle TFF 3. Lig 1. grupta gol kralı oldu.

Kulübün sosyal medya hesabında bu konuda yapılan paylaşımda, 'Kaptanımızı tebrik ediyor, play off maçları sonunda şampiyonluk kupasının ellerinde yükselmesini diliyoruz' denildi. 

7 Eylül'de transfer dönemi kapanmak üzereyken Teknik Direktör Besim Durmuş'un devreye girmesi üzerine, Karaman FK'dan ayrılarak  2021-2022 sezonunda formasını giydiği Karbel Karaköprü Belediyespor'a geri dönen Halil Yılmaz, attığı gollerle adeta takımını sırtladı. 

Esas mevkisi solaçık olmasına rağmen santrafor olarak başarılı bir performans gösteren İzmirli oyuncu, futbola 16 yaşında Altay'da başladı ve aynı takımda profesyonel oldu. Kariyeri boyunca İstanbulspor, Anagold24 Erzincanspor, Bergama Belediyespor ve Karaan FK takımlarında oynadı.

Bir önceki sezon 10 gol attığı Karbel Karaköprü Belediyespor'da bu sezon 16 golle hem gol kralı olup hem de kendi kariyer rekorunu kıran  Halil Yılmaz, şu sıralar 24 Mayıs Çarşamba günü Belediye Kütahya ile deplasmanda oynanacak maça konsantre olmaya çalışıyor.  30 yaşındaki tecrübeli forvet, play off 1'inci tur karşılaşmasında da takımının en önemli silahı olacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —