Tarih: 07.08.2023 09:20

Beşiktaş niyetlenmişti, şimdi Urfaspor ilgileniyor

Facebook Twitter Linked-in

Geçen sezonun 2. Lig gol kralı Kemal Rüzgar'ın Menemen FK'ya gitmesiyle forvet arayışlarına girişen Şanlıurfaspor, geçen sezon bir ara Beşiktaş'ın gündemine gelen FC Schaffhausen'in golcüsü Joaquín Ardaiz ile ilgileniyor. 

 

Futbol kariyerine ülkesinin Danubio takımında başlayan Joaquin Ardaiz, daha sonra Belçika’da Royal Antwerp, İsviçre’de FC Chiasso, Lugano, İtalya’da Frosinone ve ABD’de Vancouver kulüplerinde forma giydi. 24 yaşında ve 1.86 metre boyundaki Ardaiz, 2021-2022 seonunda İsviçre 2. Ligi ekibi FC Schaffhausen’de oynadığı 39 resmi maçta 20 gol, 4 asistlik performansıyla dikkat çekmişti. . 

 

İsviçre Süper Lig ekiplerinden FC Winterthur›da geçen sezon 31 maç, 6 gol, 4 asistlik performans gösteren Ardaiz'in güncel piyasa değeri transfermarkt.com›da 700 bin Avro olarak ifade ediliyor. 

 

DİĞER ADAYLAR

 

1994 doğumlu İskoç futbolcu Declan Joseph McManus ve 1989 doğumlu Brezilyalı futbolcu Cassiano Dias Moreira sosyal medyada Şanlıurfaspor'la isimleri anılan forvetler arasında gösteriliyor. brezilyalı forvet geçen yıl bir ara Samsunspor'un gündemine gelmişti. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —