Tarih: 07.04.2024 13:53

Berberlerde bayram yoğunluğu

Facebook Twitter Linked-in

Berberlerde yoğunluk oluşturan kimi vatandaşlar bayrama bir gün kala tıraş olmayı tercih ederken, kimileri de işlerini son güne bırakmamaya çalışıyorlar.
Asıl yoğunluğun bayram arifesinde arttığını belirten berberler, daha kaliteli hizmet alınabilmesi için işlerin son güne bırakılmaması çağrısında bulundular.
Yoğunluğun son 2 günde olduğunu ifade eden berberler, “Tıraşını erteleyen insanlar olduğu gibi işlerini son 2 güne bırakan insanlar da var. Bu yüzden özellikle son 2 gün de yoğun oluyor. Onun dışında pek bir yoğunluk yok. Vatandaşın işlerini son güne bırakması bizleri olumsuz etkiliyor. Bu yüzden yoğun oluyor ve sağlıklı bir tıraş olmuyor" dediler.
Vatandaşların tıraşını son güne bırakmaması çağrısında bulunan berberler, "Bu yüzden müşterilerimiz de bizler de mağdur oluyoruz. Sabahtan akşama kadar ayakta duruyoruz. Yoruluyoruz, uykusuz kalıyoruz. İnsanların istediği gibi bir tıraş da çıkaramıyoruz. Vatandaşların tıraş işlerini son güne bırakmamasını ve günlere yayılmasını istiyoruz. Son 2 günde tıraş olmak şart değildir. Son günde sadece ense ve sakal tıraşı olunabilir. Böyle yapılması onlar açısından da bizim açımızdan da kötü olmaz. Ama saç tıraşının son güne bırakılması bizleri zor durumda bırakıyor." ifadelerini kullandılar.

BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —