Tarih: 20.04.2024 10:59

Belediyeden göçük altında kalan işçiyle ilgili açıklama

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin altyapı ihalesini alan yüklenici firmada çalışan Mehmet Sinan Kubat isimi işçi, geçtiğimiz gün kepçe tarafından kazınan çukura girip çalışmaya başladı. Bir anda toprağın kayması sonucu 30 yaşındaki Mehmet Sinan Kubat isimli işçi toprak altında kaldı. Yaşanan olay nedeniyle bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine giden AFAD ve itfaiye ekipleri, toprağın altından çıkarttıkları işçi Kubat’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Söz konusu bununla ilgili Bozova Belediyesi yaptığı açıklamada, kazadan bile kendisine pay çıkarmaya çalışan zihniyeti şiddetle kınadıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:
‘’ Bugün ilçemizde Büyükşehir belediyesinin kanalizasyon çalışmaları esnasında gerçekleşen talihsiz kazada bir çalışan yaşamını yitirmiştir. Bu talihsiz olayda bile art niyet gösteren bazı kesimler bu olayın Bozova belediyesine ait çalışmalarda gerçekleştiğini ve Belediyemizin ihmali sonucu olduğunu yazarak olayı daha da talihsizce bir boyuta getirmiştir. Konu olan olay Büyükşehir belediyesinin çalışmalarında gerçekleşmiş olup Bozova belediyesi ile hiçbir ilgisi bulunmamakla birlikte olay yerinde gerekli incelemelerde bulunmak için olay yerine intikal ederek yardım konusunda üstümüze düşeni yapmak için bizde her duyarlı vatandaş gibi olay yerine koştuk. Bu üzücü kazadan bile kendisine pay çıkarmaya çalışan zihniyeti şiddetle kınıyoruz ve yaşamını yitiren yurttaşımıza Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.’’

ZÜBEYDE YAVUZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —