Tarih: 18.05.2023 11:01

Belediyeden asfalt atağı

Facebook Twitter Linked-in

Haliliye Belediyesi ekipleri, dört koldan yaptığı asfalt çalışması ile vatandaşların memnuniyetini kazanmaya devam ediyor. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirmek için 7/24 esasına göre çalışarak bozulan yolları asfaltlıyor. Ana mahallelerden asfalt kazıma ile başlayan çalışmalar asfalt serimiyle devam ediyor. Trafiğin yoğunluğuna ve gelen taleplere göre asfalt programını yapan Halliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kısa süre içinde birçok ana cadde ve ara yollarda çalışmalara başladı.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İpekyol mahallesinde bazı ana caddelerde asfalt ve yama çalışmalarının ardından ara sokaklarda da çalışmalarına başladı. Yeni asfaltlanan caddelere bağlanan yollarda da çalışmalara başlayan ekipler, mahallelerindeki çalışmalarını sürdürüyor.
Halliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün İpekyol Mahallesindeki yolların asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Mahalle Muhtarı Zeynel Tavas ise, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Belediye ekiplerine, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —