Tarih: 22.03.2024 12:32

Belediye Başkan Adayı Bucak’a yoğun ilgi

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti’den Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak dün akşam coşkulu bir kalabalık önünde mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gençler tarafından meşale ve sloganlar ile karşılanan Bucak, kürsüden vatandaşları selamlayıp, ilçede hayata geçireceği çalışmaları anlattı.
Konuşması, yağmura rağmen alanı dolduran vatandaşlar tarafında sık sık ‘Ali Murat Başkan’ sloganlarıyla kesilen Başkan Adayı Bucak,  alanı dolduran tüm vatandaşlara teşekkür etti.
İŞİMİZ GÜCÜMÜZ SİVEREK
Bucak,  “Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Heyecanımız yüksek ve gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. İşimiz gücümüz Siverek. Belediyecilik bizim işimiz” dedi. 
Öte yandan Bucak devamında, “Bugün Amca oğlum Teyyar Bucak'ın seçim irtibat bürosunun açılışında yoğun sağanak yağışa rağmen bizleri yalnız bırakmayan sevenlerimize teşekkür ediyorum. 
Bizler de bu sevgi ve desteği boşa çıkarmayacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak şehrimizin yüzyılını beraber inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ZÜBEYDE YAVUZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —