Tarih: 24.11.2023 13:27

Balya balya parayla şov yapmıştı: Urfalı TikTok fenomeni gözaltına alındı

Facebook Twitter Linked-in

Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan ile yaşadığı olaylı aşkla gündemden düşmeyen TikTok fenomeni Reşit Bozdağ gözaltına alındı. Sosyal medyada 'Serbest Hoca' olarak bilinen Bozdağ'ın neden gözaltına alındığını sevgilisi Betkayan duyurdu.
TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla tanınan Reşit Bozdağ, olaylı şekilde aşk yaşadığı Melis Buse Betkayan ile sık sık karakolluk olmuştu. Daha önce birçok kez birbirinden şikayetçi olan çiftten Bozdağ, Betkayan'ın kendisine daha önce aldırdığı uzaklaştırma kararına uymadığı gerekçesiyle dün gözaltına alınmıştı. 
REŞİT BOZDAĞ KİMDİR?
 Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan ile olaylı ayrılığı ile gündemde olan Reşit Bozdağ’ın Şanlıurfalı olduğu tahmin edilmektedir. Bir dönemde Sivelek Belediye Başkan adayı olan Fatih Bucak’ın ekibinde yer alarak seçim çalışmalarına yardım etmiştir. Galatasaray taraftarıdır. 2020 yılında TikTok’ta açtığı canlı yayında hediye puanı rekorunu kırmıştır. Evlidir. Instagram’da bozdag_resit ismiyle paylaşımlarına devam eden Reşit Bozdağ’ın bu mecrada 29.6K takipçisi bulunmaktadır.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —