Tarih: 23.11.2023 13:05

BAHTSIZ MEMLEKET!

Facebook Twitter Linked-in

Suruç, Şanlıurfa'da kamu yatırımlarından yeterince pay alamayan ilçelerden biri.  İlçe halkı problemleri zaman zaman sosyal medyadan dile getiriyor. 

 

En çok şikayet edilen konuların başında Urfa OSB-Suruç yolu geliyor.  30 kilometreyi kapsayan bölünmüş yol ihalesinin yapılması ve ilgili firmanın netleşmesinden bu yana 1 yıl geçmesine rağmen çalışmaların başlamaması eleştirilere yol açıyor. Suruçlular,  'Acaba ne tür bir eylem yapsak da sesimizi duyursak' konusunu tartışıyor. 

 

TİRŞİKÇİLERDEN SES ÇIKMIYOR!

 

Son olarak dün hatalı sollama yüzünden meydana gelen kazada 3 kişi yaralanmıştı. 'Suruç'un sesi' adlı sosyal medya hesabında yer alan bazı dikkat çekici yorumlar şöyle:

 

Metin Eşsiz: Bu yolu vekiller kullanmaz bakanlar kullanmaz uçakla gidip geldikleri için pek umurlarinda olmaz. Kaza Tepe tesislerinin aşağısında oldu, araç kuyruğu organizeye yetişti.

 

Mehmet Yünter: Önemli kişilerin kaza yapması için dua mı edelim?

 

Mustafa Yılmaz: Tirşikçilerden hiç ses çıkmıyor, hani yol yapılıyordu?

 

Bayram Baran: Yok mu bu yola el atacak kimse? Bi insanın canı bu kadar mı ucuz? İki araba yan yana zor geçiyor, bi kaç gün o yolu kapatsınlar, bakalım ne oluyor, o zaman gorürüz.

 

Deniz Karadeniz: Milletin vekilleri ne işe yarar bilen var mı, seçim geli seçim!

 

BU ÇAĞDA BU MANZARA...

 

Öte yandan Suruçlu Mustafa Yılmaz, altyapı yetersizliğine bağlı olarak ortaya çıkan manzarayı sosyal medyadan paylaştı. Yılmaz, ''Burası Venedik değil, bahtsız memleketim Suruç..  21.yüzyıl teknoloji ve modern şehirciliğin bu kadar geliştiği bir çağda memleketime reva görülen muamele. Yerel seçimlerde milletten nasıl oy isteceksiniz açıkçası merak ediyorum. Ekrem İmamoğlu gelip bizden belediyecilği öğrensin' ifadelerini kullandı.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —