Tarih: 11.12.2023 10:22

Bahane üretme, çözüm üret

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor'un lider Eyyüpspor karşısında kötü bir oyun sergileyerek sahadan 4-0'lık yenilgiyle ayrılması taraftarın sabrını taşıdı. 

 

Taraftarlardan bazıları kadronun yetersiz olduğunu, hocanın bu noktada yapacağı fazla bir şey bulunmadığını vurgularken,  bazıları İrfan Buz geldikten sonra takımın daha da kötüye gittiği görüşünü dile getirdi. 

 

Şanlıurfaspor'un eski forvet oyuncularından İbrahim Ülüm, İrfan Buz'un takıma bir dokunuşunun olmadığını vurgularken,  şu yorumu yaptı: '' İrfan buz kariyerini çöpe atıyor resmen, sahada futbol yok ise bi katkısı yok ise neden hoca olarak başta ? Bunu sormak lazımGeldiğinden bu yana aynı kadro aynı sistem. Bahane üretmekten çok, çözüm amaçlı dokunuşlar yapamıyorsun. Yerli olarak, kadroda hiç bir oyuncuya süre vermiyorsun. Takım geldiğinden beri 1 galibiyet almış, içeride dışarıda mağlup oluyorsun yönetim ve taraftar yine arkanda. Kadro dışı bıraktığın oyuncu yok. Bu kötü futbolla, devre arası yapacağın transferlerin iyi olacağını sanıyorsun ama biz inanmıyoruz. Şanlıurfa taraftarına vereceğin en sevindirici haber bence affını isteyip, istifa etmen.

 

Hoca enerjisini ve heyecanını kaybetmiş olabilir bence. Lakin koskoca memlekette buna yanlış diyecek kişiler yok mu? Urfaspor 12 maçta 1 galibiyet alacak hoca ve sporcular böyle rahat davranacak.. Tarihte böyle bir şey yok.''

 

İrfan Buz'un bu eleştirisine gelen bazı yorumlar şöyle

 

Fesih Demir: İrfan Buz hoca da iş bitmiyor, sporcularda ruh kalmamış...

 

Ahmet Yılmaz: Hocalık bı durum yok bu takıma Fatih Terim de gelse boş, takım kururken futbol takımı olarak kurmamışlar.  5 numara dışında halı sahaya götüreceğim adam yok.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —