Tarih: 03.05.2023 13:38

Ayıptır sorması bizim Başkan ne yapıyor?

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Adayı Nihat Kılıç’ın Suruç’ta seçim bürosu açılışı sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuşurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün sergilediği tavırlar eleştiri konusu oldu. 

14 Mayıs genel seçimlerine az bir süre kala Milletvekili adayları kentin dört bir yanında yanında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Bu çerçevede Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Nihat Kılıç’ın Suruç Seçim Bürosu Suruç'ta yoğun bir katılımla açıldı. Açılışa  Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Milletvekili adayları Abdurrahim Toru, İlhami Günbeği, Mahmut Kaçar, HÜDAPAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Akçakale eski Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın yanı sıra partililer ve vatandaşlar katıldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuşması sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yerinde duramadı.  Herkes pür dikkat Bakan Bozdağ'ı dinlerken  Başkan Beyazgül sakız çiğnedi, cep telefonu mesajlarına baktı. bir kulağını kapatıp zorlama telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. 

Bazı Ak Partililerin bu sırada; 'Bizim Başkan ne yapıyor Allah aşkına?' dedikleri duyuldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —