Tarih: 11.08.2023 14:49

'Ayıptır günahtır, yapmayın bu eziyeti vatandaşa'

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa'da ağır hasarılı binaların yıkımı sürüyor. Çalışmalardan dolayı Atatürk Bulvarı'nın büyük bir kısmı çift yönlü olarak trafiğe kapatılmış durumda.  enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Geride ağır hasarlı 3 bina daha yıkım sırası bekliyor.

 

Bahçelievler'de ise tam bir karmaşa hakim. Buraya giren araç kolay kolay çıkamıyor. Yönlendirme levhalarının olmaması,  yıkımla birlikte sulamanın yapılmaması tepkilere yol açıyor. 

 

Burhan Akar'ın bu konuda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma çok sayıda yorum geldi. 

 

Akar'ın tepkisi şöyle:

 

''Eğer bu şehrin insanlarını ve yaşam kalitesini düşünen yerel yönetici varsa Allah benim belamı versin.

 

Görevini yapmayanın Allah belasını versin. Ya "B.Evlere girmeyin giriş yok,çıkış yok" yazısı yazın veya girişi kapatın veya bir duyuru yapın. Bu sıcakta Bahçelievler'e giren çıkamıyor, çıkış yok dolaşıp dolaşıp geldiğiniz noktaya dönüp duruyorsunuz. Ayıptır günahtır vatandaşa bu işkenceyi yapmayın.

 

Bugün buna sebep olanlara en ağır bedduaları en galiz küfredenleri duydum gördüm.

 

Ne bir yönlendirme levhası ne bir görevli, bu sıcakta Allah'a havalesiniz...

 

Aracıyla Bahçelievler'den geçmek veya Bahçelievlerde işi olan alışveriş yapmak isteyen vs vatandaşa bu labirent tuzağını kuranlar düşüncesiz insanlarsınız.

 

Toz toprak göz gözü görmüyor sulama yok, Bahçelievlerde insanlar nefes alamıyor, Urfa'yı yıkım ekiplerinin insafına terk edenleri Allah kahretsin.''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —